Presentatie nieuwe makers 3 juni

Flevolab nodigt je uit voor de presentatie van de Nieuwe Makers werkplaats op zaterdag 3 juni 2023.

Op 23 maart startten acht makers binnen de Nieuwe Makers werkplaats 2023. In dialoog met elkaar en betrokken experts en met het landschap en zijn bewoners als inspiratie, hebben de makers locatiespecifiek onderzoek gedaan om tot nieuwe artistieke inzichten te komen. Op zaterdag 3 juni presenteren zij de eerste bevindingen van hun artistieke onderzoek in Flevoland. Laat je verrassen en ga met ze mee in hun ontdekkingstocht door de provincie!

Wegens een beperkt aantal plaatsen horen we graag of je bij het programma aanwezig bent. Meld je hier  aan via het inschrijfformulier.  

Programma

10.45 uur Inloop en verzamelen @ Almeerderstrand ter hoogte van Poortdok

11.00 uur Start programma met welkomstwoord

presentatie Femke Ravensbergen & Rachel Refael 

presentatie Cox Janssens & Storm Vogel

presentatie Dewi Veldhuizen & Goretti Pombo

presentatie Dennis van Tilburg & Iris Hagel

15.00 uur Einde programma

De presentaties zullen op diverse locaties in de provincie plaatsvinden. Het programma start op het Almeerderstrand ter hoogte van Poortdok, vanaf daar worden de andere locaties bekendgemaakt. De lunch is inbegrepen in het programma. 

Over Flevolab en de werkplaats Nieuwe Makers

De werkplaats Nieuwe Makers is een initiatief van Flevolab: een samenwerking van verschillende Flevolandse organisaties. De werkplaats is in januari 2022 gestart en biedt nieuwe makers de mogelijkheid voor artistieke ontwikkeling en interdisciplinaire samenwerking in de provincie. De werkplaats wordt gecoördineerd door 2turvenhoog.