Flevolab Tour: meld je aan!

Op donderdag 21 maart is de volgende editie van de Flevolab Tour. Dompel jezelf tijdens deze bustour onder in het rijke culturele landschap van Flevoland.

De Flevolab Tour maakt deel uit van de netwerkontwikkeling van Flevolab in Flevoland. De tour brengt je langs verschillende culturele organisaties, potentiële samenwerkingspartners en bijzondere locaties in de provincie. Deze keer verkennen we de regio Noordoostpolder!

De tour begint om 9.00 uur bij Station Almere Poort en eindigt rond 17.00 uur op dezelfde plek. De tour is gratis. Meld je vóór 10 maart aan via dit inschrijfformulier. Er zijn nog maar een paar plekken vrij, dus wees snel!

De eerste stop is Museum Schokland, gelegen op het voormalige eiland dat in 1995 werd erkend als UNESCO-werelderfgoed. 

Vandaar gaan we verder naar Emmeloord. Daar maken we een wandeling van Theater ’t Voorhuys naar het Muzisch Centrum. We worden begeleid door Femke Ravensbergen, een van de makers van de Flevolab werkplaats Nieuwe makers.

De volgende stop is het Schoterveld-project in Bant, waar een nieuw activiteitenveld wordt gecreëerd te midden van de ongerepte natuur van de Noordoostpolder. Na een lunchpauze krijgen we meer te horen over de bijzondere plannen voor dit gebied.

De laatste stop in de Noordoostpolder is het Landartwerk Pier en Horizon in Kraggenburg.