Cultuurmakersdag 2024: save the date!

Na een succesvolle eerste editie van de Cultuurmakersdag in 2023 is de tweede editie op komst. In 2024 vindt de Cultuurmakersdag plaats op 14 november in Theater ’t Voorhuys, Emmeloord.

Op dit speciale evenement komt het hele culturele veld van Flevoland bijeen: professionele makers, jonge talenten, culturele instellingen, ambitieuze amateurs, beleidsmakers, fondsenverstrekkers en meer! Het programma is gratis toegankelijk en bestaat uit presentaties, optredens, workshops en werksessies.

De Cultuurmakersdag trekt dit jaar vanuit Dronten naar een nieuwe plek in de provincie. Op 14 november vindt de tweede editie plaats in Emmeloord, in Theater ‘T Voorhuys, onderdeel van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Deze plek is van cultureel belang in Flevoland en weerspiegelt de toon van de Cultuurmakersdag.

Meer details over de Cultuurmakersdag 2024 volgen. Houd onze website en social media in de gaten voor updates. Wil je nu al een beetje indruk krijgen? Check dan hier het programma en impressies van de editie van 2023.

De Cultuurmakersdag is een coproductie van Kunstlink Flevoland en Flevolab.