Nieuws over Nieuwe Makers Flevolab!

De nieuwe makers ontmoetten elkaar opnieuw op 31 augustus, deze keer bij Locatietheater Prins te Paard in Nagele. Niet alleen voor het evalueren van hun proces, maar ook om inspiratie op te doen voor de tweede fase van de werkplaats.

Ook was er tijd voor uitwisseling van het ontwikkelproces. Dankzij makers Teunis Ruiten en Liesje van den Berk werd een geheel nieuwe blik geboden op de bushalte van Nagele. Met ‘Bestemming Onbekend’ gaven zij een inkijkje in hun locatiespecifieke onderzoek naar cultuur in Flevoland.

In de eerste maanden van dit jaar vond de werkplaats Nieuwe makers van Flevolab plaats. Onder begeleiding van 2turvenhoog voerden creatieve makers onderzoek uit naar de landelijke en stedelijke realiteit van Flevoland. In juni gaven ze al een inkijkje in de ontwikkeling van dat onderzoek tijdens de Open Werkplaats. Is het traject dan nu afgerond? Nee hoor!

Komende maanden gaan zij verder met hun artistieke research. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de Flevolab nieuwsbrief!