Lezing Nieuwe maker Femke Arnouts

Graag nodigt Flevolab je uit voor de lezing van Femke Arnouts!

Donderdag 1 juni om 20.00 uur bij Prins te Paard

Zondag 4 juni tussen 11.00 en 17.00 uur bij Aardzee


Nieuwe maker Femke Arnouts is op het moment in residentie bij StrandLab en Prins te Paard voor haar vervolgonderzoek ‘Het Gat’. ‘Het Gat’ wordt een nieuwe theatertekst waarin Femke probeert antwoord te vinden op de vraag waarom we ons aangetrokken voelen tot ‘het niets’ dat ons vernietigt. De hang naar destructie op een haast onbewuste manier: we proberen onszelf steeds meer en meer te vullen met dingen die leeg zijn (social media, snelle content) en tegelijkertijd doen we zoveel mogelijk om ‘niets’ te kunnen voelen. Maar wat als het niets vorm heeft gekregen en voor je staat? Zodat je echt (aan het) niets kunt voelen? 

Tot nu toe heeft Femke geschreven in de werkplaats van StrandLab en komende tijd verblijft ze een paar dagen in het mobiele huisje van Henry van Landscapelabs. Hier is voldoende comfort om aan het werk te kunnen. Wil jij weten wat er uit haar vervolgonderzoek komt? Dan ben je van harte uitgenodigd om een lezing van haar eerste teksten en het aansluitende nagesprek bij te wonen.

Lezing Femke Arnouts ‘Het Gat’

Donderdag 1 juni om 20.00 uur
Prins te Paard in Nagele
Aanmelden via info@prins-te-paard.nl

Zondag 4 juni tussen 11.00 en 17.00 uur
Land Art Festival bij Aardzee
Aanmelden via flevolab@2turvenhoog.nl

Over de werkplaats Nieuwe makers

De werkplaats Nieuwe makers is onderdeel van het Flevolab-programma Talentontwikkeling en wordt georganiseerd door 2turvenhoog. De eerste werkplaats Nieuwe makers van Flevolab is in januari 2022 gestart en bestaat uit elf makers uit Flevoland of met een duidelijke fascinatie voor de Flevolandse polder. Zij hebben hun onderzoeksfase afgesloten en zijn inmiddels begonnen met de uitvoering van hun projecten.