Flevolab Tour: meld je nu aan!

Op donderdag 12 oktober is de nieuwe en alweer vijfde editie van Flevolab Tour. Dompel jezelf tijdens deze bustour onder in het rijke culturele landschap van Flevoland. We ontdekken verschillende culturele organisaties, potentiële samenwerkingspartners en onontdekte pareltjes in onze provincie. Welkom zijn onder andere makers, kunstenaars, initiatiefnemers, bestuurders, artistiek en zakelijk leiders en beleidsmakers. Mis deze buitengewone dag vol culturele ontdekkingen en nieuwe connecties niet.

De tour begint om 8.45 uur bij Station Almere Poort en eindigt rond 16.30 uur op dezelfde plek. De tour is gratis. Meld je vóór 6 oktober aan via dit inschrijfformulier.

Actualiseren van de waarde van erfgoed staat centraal 12 oktober. Een dag vol ontmoetingen, bezienswaardigheden en kennisdeling. We bezoeken tijdens deze tour onder meer Ontmoetingspark Buiten om voor een bezoek aan het park inclusief mogelijkheden voor samenwerking en een kopje thee of koffie, we horen meer over de Cultuurmakersdag (9 november) bij de Meerpaal in Dronten, ontmoeten kunstenaar en nieuwe maker Iris Hagel bij haar participatie kunstwerk in het gemeentehuis in Dronten, lunchen en gaan in gesprek met de organisatoren van het MEC en bezoeken de Vogelkijkhut in Harderbroek om samen met Arnoud Holleman na te denken over de toekomst van dit landartwerk.

Tot 12 oktober!