Cultuurmakersdag: meld je nu aan!

Maak je klaar, want 9 november (14.00 – 19.30) is het zover: de allereerste Cultuurmakersdag Flevoland, bij De Meerpaal in Dronten. Deze dag vol inspiratie, nuttige info, leuke workshops, toffe acts en nog veel meer wil je natuurlijk mee máken!

De Cultuurmakersdag Flevoland is dé dag waarop héél cultureel en kunstzinnig Flevoland elkaar ontmoet, inspireert en met elkaar deelt en waar we kunnen laten zien wat het culturele veld in Flevoland allemaal in huis heeft!. De Cultuurmakersdag is voor iedereen in de kunst- en cultuursector in Flevoland. Van jonge creatievelingen tot professionals in het creatieve vak en van bestuurders tot culturele fondsen: iedereen die betrokken is bij kunst of cultuur is welkom. Op welke plek in het veld je ook staat.

Op het programma staan:

Leuke, creatieve workshops waar je iets maakt

Inspirerende sessies over het culturele veld

Interessante expo’s en installaties

Netwerken in woonkamersessies

Handige brainstormsessies met fondsen

Toffe optredens van o.a. muziek en dans

En nog veel meer!

De Cultuurmakersdag is gratis te bezoeken. Je hoeft je alleen maar aan te melden. Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. Lees hier meer over het programma en schrijf je in voor de Cultuurmakersdag en de verschillende workshops! De Cultuurmakersdag is een coproductie van Flevolab en Kunstlink in samenwerking met De Meerpaal, Cultuurfonds Almere en FleCk.