Cultuurmakersdag: meld je aan als early bird

De eerste Cultuurmakersdag Flevoland komt steeds een stapje dichterbij. Op 9 november in De Meerpaal in Dronten (14.00-20.00 uur) is het zover: dé dag waarop héél cultureel en kunstzinnig Flevoland elkaar ontmoet. Binnenkort kunnen geïnteresseerden zich aanmelden en jij kunt er als een van de eersten bij zijn. Inclusief een extraatje: meld je aan voor de early bird alert en ontvang bij entree een Cultuurmakers goodiebag.

Deze dag vol inspiratie, nuttige info, workshops, entertainment, netwerkmogelijkheden en nog veel meer wil je absoluut meemaken.

De Cultuurmakersdag is voor iedereen in de kunst- en cultuursector in Flevoland. Van jonge creatievelingen tot professionals in het creatieve vak, en van bestuurders tot culturele fondsen: iedereen die betrokken is bij kunst of cultuur is welkom. Op welke plek in het veld je ook staat.

Meld je aan als early bird en ontvang een goodiebag

Meld je je aan voor de early bird alert? Dan krijg je een e-mail zodra de aanmeldformulieren zijn geopend. Je bent dan verzekerd van een plekje op de Cultuurmakersdag, bent ruim op tijd om uit alle workshops te kiezen en ontvangt bij entree de Cultuurmakers goodiebag. Meld je hier aan voor de alert.

Aanmelden voor de Cultuurmakersdag is gratis.

De Cultuurmakersdag is een coproductie van Flevolab en Kunstlink in samenwerking met De Meerpaal, Cultuurfonds Almere en FleCk.

.