Uitnodiging tour met makerslunch Cocreatie op locatie

Flevolab nodigt je uit voor een tour met makerslunch van het project Cocreatie op locatie!

Cocreatie op locatie is onderdeel van de programmalijn van Flevolab en heeft als doel het versterken van de culturele infrastructuur van Flevoland. Binnen deze samenwerking tussen Theatergroep Suburbia en Vis à Vis onderzoeken en zoeken we verhalen uit de Flevolandse vertelcultuur. Welke verhalen houden de Flevolanders bezig? Op wat voor een manier voelen wij ons verbonden met de provincie?

Neem een maker mee

Uit gesprekken met een aantal Flevolandse makers en cultuurmedewerkers kwam naar voren dat er behoefte is aan het versterken van de onderlinge verbindingen. Wij nodigen je daarom uit om ten minste één maker uit Flevoland mee te nemen naar de lunch, die jij als waardevol voor de provincie of regio ziet. Makers omvatten zowel podiumkunstenaars als beeldend of auditieve kunstenaars. Wanneer je meerdere kunstenaars wil meenemen, geef dit dan op tijd door.

Flevolandse verhalen

Binnen dit traject brengen we ter inspiratie kunstenaars bij elkaar die uiteindelijk een (gezamenlijk) product maken. Daarnaast is ons doel de verscheidenheid aan Flevolandse verhalen zichtbaar te maken. Het eindproduct zal op 1 en 2 oktober gepresenteerd worden tijdens het Verhalenfestival op en om het Almeerderstrand.

Programma

11.00-11.20 uur Inloop met koffie
11.20-11.30 uur Introductie programma
11.30-12.15 uur Tour door het gebied
12.15-13.00 uur Veganistische lunch op terrein van Vis à Vis verzorgd door Neighbours Kitchen
13.00-14.00 uur Workshop storytelling MEZRAB, the House of Stories
14.00-14.30 uur Afsluiting en bespreking vervolgtraject

Tijdens de tour bezoeken we rondom Vis à Vis verschillende interessante locaties die van pas kunnen komen tijdens de presentatie van het eindproduct in september. De workshop van MEZRAB dient als leidraad om verhalen op te halen, waar wij later op zullen voortbouwen.

Aanmelden

Schrijf je in voor de tour met makerslunch op 25 mei 2022 vanaf 11 uur via claartje@theatergroepsuburbia.nl of chantal@visavis.nl.

Locatie: Vis à Vis op de Muiderzandplaats 1, 1361 AK in Almere. Let op: er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan.

Over Cocreatie op locatie

Binnen Flevolab zijn Theatergroep Suburbia en Vis à Vis kartrekkers van het project Cocreatie op locatie. Lees in ons programma alles over dit project en schrijf je in voor de Flevolab-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!