Radio Kopstoot strijkt neer in Nagele

De Kopstootbar is een mysterieus bruin caféetje dat langs dorpen en steden in Flevoland reist. De bar houdt het midden tussen een zeemanskroeg en een rariteitenkabinet, heeft een miniatuur podium voor lokale muzikanten en uiteraard een zeer eigenzinnige barman. 

De stamgasten zijn markante inwoners. Mensen met bruisende verhalen die wachten om ontkurkt te worden. De barman biedt een zorgvuldig luisterend oor en probeert zo de ziel van het dorp te vangen. 

De Kopstootbar nodigt inwoners uit om als publiek plaats te nemen in het café om mee te luisteren naar deze unieke verhalen en zo deelgenoot te zijn van deze bijzondere verslaglegging. 

De verhalen en muziek van de Kopstootbar zullen worden opgenomen en uitgebracht als de podcast ‘Radio Kopstoot’. 

De Kopstoot spoelt op zaterdag 25 maart aan in Nagele. Hierna reist de bar naar Urk, Rutten, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen. 

Reserveer via www.visavis.nl/kopstootbar om zeker te zijn van een plekje in het café, of kom op de bonnefooi langs. De ruimte is zeer beperkt, dus wees op tijd!

Tourschema

– zaterdag 25 maart Nagele

– zaterdag 22 april Urk

– zaterdag 29 april Rutten

– zaterdag 7 oktober Dronten

– zaterdag 14 oktober Swifterbant

– zaterdag 21 oktober Biddinghuizen

’Radio Kopstoot’ is onderdeel van Flevolab. Een cultureel samenwerkingsverband met het doel om de culturele zee aan ruimte voor talent en experiment in Flevoland duurzaam te ontwikkelen.