open call voor cultuurmakersdag 9 november

Houd een plek vrij in je agenda, want er is iets groots op komst. Niet voor een paar verenigingen of organisaties, maar voor de hele cultuursector in Flevoland. Een dag waarop iedereen uit cultuurmakend Flevoland zich laat zien, met elkaar in contact komt en versterkt: de eerste Cultuurmakersdag in Flevoland.

Op dit speciale evenement komen we allemaal bijeen: van lokale kunstbeoefenaars en jonge talenten tot beleidsmakers, fondsverstrekkers en anderen. De Cultuurmakersdag wordt een innovatieve dag vol netwerkmogelijkheden, verrassende inspiratie en verfrissende educatie. Oftewel: een unieke dag die je niet mag missen.

De Cultuurmakersdag is een coproductie van Flevolab en Kunstlink in samenwerking met De Meerpaal, Cultuurfonds Almere en FleCk.

Open Call

Ben jij een cultuurmaker, jong of oud, en heb je een uitdagend idee? Of heb je een innovatief kunstwerk, een bijzondere act of een belangrijke oproep die je het liefst met iedereen deelt? We bieden je op de Cultuurmakersdag graag de mogelijkheid om jezelf te laten zien en op de kaart te zetten. Grijp dus je kans, laat je creativiteit zien en kom staan op een van onze open podiumplekken in De Meerpaal in Dronten!

Hier lees je meer over de open call en hoe je je kunt inschrijven.