ZZ *OUD* Flevolab Mediakit

mediakit

Flevolab brengt partners bij elkaar, maakt culturele samenwerkingen in Flevoland mogelijk en zichtbaar! Dit doen we met een herkenbaar visueel merk onder de Flevolab-vlag. Met het gebruik van de Flevolab huisstijl en het Flevolab logo ontstaat een duidelijke identiteit van Flevolab als cultuurnetwerk en -platform voor talentontwikkeling, kennisuitwisseling en samenwerking in Flevoland.

Het Flevolab beeldmerk kan gebruikt worden door alle Flevolab-partners en samenwerkingspartners voor publicatie over Flevolab-activiteiten. Download hier het Flevolab logo, de stijlgids en foto’s.

Ook partner worden of vragen over pers of communicatie? Neem contact op met ons team!

Met het gebruik van de foto’s ga je akkoord met de voorwaarde om in een bijschrift de naam van de fotograaf te vermelden.

foto 1: De Flevolab Tour bezoekt landschapskunstwerk Riff PD #18245 van Land Art Flevoland – fotograaf: Erwin Budding

foto 2: Werkplaats Nieuwe Makers kick-off – fotograaf: Kitty Jacobs

foto 3: De Flevolab Tour bezoekt Prins te Paard in Nagele – fotograaf: Erwin Budding

laatste nieuws

Nieuwe makers presenteerden hun werk

28 juni was een bomvolle Flevolab dag! In de ochtend vond de allereerste drukbezochte editie plaats van het Cultureel Flevocafé, een idee van trainee Toa Maes uit de Flevolab werkplaats Zakelijk leiders. De bijeenkomst vond plaats bij Vis à Vis. Mascha Selhorst, Hoofd Commerciële Zaken bij het theatergezelschap, gaf een rondleiding en presenteerde een keynote Nieuwe makers presenteerden hun werk

Deel jouw culturele & kunstzinnige project op de Cultuurmakersdag

Voor de Cultuurmakersdag 2024 zijn we op zoek naar culturele succesverhalen uit de provincie! Heb je een indrukwekkend kunstwerk gemaakt, een bijzondere act neergezet, een tof project uitgevoerd of iets anders creatiefs gedaan in Flevoland? Deel het met ons en toon jouw werk aan de hele provincie tijdens de Cultuurmakersdag. Tijdens de Cultuurmakersdag op 14 Deel jouw culturele & kunstzinnige project op de Cultuurmakersdag

Flevolab Tour – Land Art Editie: meld je aan!

Op donderdag 11 juli 2024 organiseren we een speciale editie van de Flevolab Tour – de Land Art Editie. Deze unieke tour is een samenwerking tussen Flevolab Tour en Land Art Lives. Land Art Lives is een internationaal programma en online platform dat zich richt op de diverse manifestaties van land art in zowel het Flevolab Tour – Land Art Editie: meld je aan!