Flevolab Mediakit

mediakit

Flevolab brengt partners bij elkaar, maakt culturele samenwerkingen in Flevoland mogelijk en zichtbaar! Dit doen we met een herkenbaar visueel merk onder de Flevolab-vlag. Met het gebruik van de Flevolab huisstijl en het Flevolab logo ontstaat een duidelijke identiteit van Flevolab als cultuurnetwerk en -platform voor talentontwikkeling, kennisuitwisseling en samenwerking in Flevoland.

Het Flevolab beeldmerk kan gebruikt worden door alle Flevolab-partners en samenwerkingspartners voor publicatie over Flevolab-activiteiten. Download hier het Flevolab logo, de stijlgids en foto’s.

Ook partner worden of vragen over pers of communicatie? Neem contact op met ons team!

Met het gebruik van de foto’s ga je akkoord met de voorwaarde om in een bijschrift de naam van de fotograaf te vermelden.

foto 1: De Flevolab Tour bezoekt landschapskunstwerk Riff PD #18245 van Land Art Flevoland – fotograaf: Erwin Budding

foto 2: Werkplaats Nieuwe Makers kick-off – fotograaf: Kitty Jacobs

foto 3: De Flevolab Tour bezoekt Prins te Paard in Nagele – fotograaf: Erwin Budding

laatste nieuws

Cultuurmakersdag brengt kunstmakend Flevoland samen

Op 9 november 2023 vond de allereerste editie van de Cultuurmakersdag plaats in De Meerpaal, Dronten. Het evenement bracht het hele culturele veld bijeen om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen: professionals, amateurs, kunsteducatie, fondsen en beleidsmakers. Met succes, want aan het einde van het evenement gingen circa 200 deelnemers geïnspireerd en tevreden Cultuurmakersdag brengt kunstmakend Flevoland samen

Sandra van Beers wordt programmacoördinator van Flevolab

Sandra van Beers wordt per 1 november de nieuwe programmacoördinator van Flevolab. Van Beers, momenteel zakelijk leider van het Alluminous Lichtkunstfestival Almere, volgt Meta van Drunen op die, na een overdrachtsperiode, eind van het jaar zal vertrekken. Van Beers startte in 2020 als directeur van Stichting Floriade Expo 2022 in Almere, die verantwoordelijk was voor Sandra van Beers wordt programmacoördinator van Flevolab

Cultuurmakersdag: meld je nu aan!

Maak je klaar, want 9 november (14.00 – 19.30) is het zover: de allereerste Cultuurmakersdag Flevoland, bij De Meerpaal in Dronten. Deze dag vol inspiratie, nuttige info, leuke workshops, toffe acts en nog veel meer wil je natuurlijk mee máken! De Cultuurmakersdag Flevoland is dé dag waarop héél cultureel en kunstzinnig Flevoland elkaar ontmoet, inspireert Cultuurmakersdag: meld je nu aan!