ZZ *OUD* Flevolab Mediakit

mediakit

Flevolab brengt partners bij elkaar, maakt culturele samenwerkingen in Flevoland mogelijk en zichtbaar! Dit doen we met een herkenbaar visueel merk onder de Flevolab-vlag. Met het gebruik van de Flevolab huisstijl en het Flevolab logo ontstaat een duidelijke identiteit van Flevolab als cultuurnetwerk en -platform voor talentontwikkeling, kennisuitwisseling en samenwerking in Flevoland.

Het Flevolab beeldmerk kan gebruikt worden door alle Flevolab-partners en samenwerkingspartners voor publicatie over Flevolab-activiteiten. Download hier het Flevolab logo, de stijlgids en foto’s.

Ook partner worden of vragen over pers of communicatie? Neem contact op met ons team!

Met het gebruik van de foto’s ga je akkoord met de voorwaarde om in een bijschrift de naam van de fotograaf te vermelden.

foto 1: De Flevolab Tour bezoekt landschapskunstwerk Riff PD #18245 van Land Art Flevoland – fotograaf: Erwin Budding

foto 2: Werkplaats Nieuwe Makers kick-off – fotograaf: Kitty Jacobs

foto 3: De Flevolab Tour bezoekt Prins te Paard in Nagele – fotograaf: Erwin Budding

laatste nieuws

Radio Kopstoot gaat weer op tour!

De Kopstootbar is een mix van zeemanskroeg en rariteitenkabinet. Een miniatuurpodium gevuld met muzikanten en uiteraard een eigenzinnige barman. Dit voorjaar steekt de kroeg weer van wal!  De kopstootbar is op drift en spoelt regelmatig in dorp of stad in Flevoland aan. En nodigt vervolgens markante inwoners uit om als stamgast in de bar plaats ... Radio Kopstoot gaat weer op tour!

Cultuurmakersdag 2024: save the date!

Na een succesvolle eerste editie van de Cultuurmakersdag in 2023 is de tweede editie op komst. In 2024 vindt de Cultuurmakersdag plaats op 14 november in Theater 't Voorhuys, Emmeloord. Op dit speciale evenement komt het hele culturele veld van Flevoland bijeen: professionele makers, jonge talenten, culturele instellingen, ambitieuze amateurs, beleidsmakers, fondsenverstrekkers en meer! Het ... Cultuurmakersdag 2024: save the date!

In memoriam: Flevolab partner Marianne Seine

Op 12 maart 2024 is veel te jong en volledig onverwacht onze partner in Flevolab, Marianne Seine, in haar slaap overleden. Marianne, medeoprichter van Vis à Vis, zocht telkens opnieuw naar de verbinding en de artistieke verbeelding in het gesprek en in dat wat gestalte moest krijgen. Met haar overlijden verliezen we een warme, zachte ... In memoriam: Flevolab partner Marianne Seine