Kom mee met de Flevolab Tour!

Op woensdag 22 maart a.s. staat de vierde Flevolab Tour gepland en we nodigen je van harte uit om deel te nemen. Deze tour staat in het teken van cross-overs en gaat langs verschillende culturele organisaties, potentiële samenwerkingspartners en bijzondere locaties in de provincie.

De Tour staat open voor makers, kunstenaars en initiatiefnemers, bestuurders, artistiek en zakelijk leiders en beleidsmakers. Deelnemers zijn dus ook afgevaardigden van Flevolab-partners en mogelijke (Flevolab-)samenwerkingspartners.

Doe je mee met de Flevolab Tour, dan ontvangen we graag vóór 12 maart je reactie via het inschrijfformulier. 

Om een tipje van de sluier te lichten, delen we dat we onder andere een bezoek brengen aan:

– De Knardijk (architect Dingeman Deijs en componist Jolle Roelofs)

– Stieneke Oeverbeek (jongeren participatieprojecten Urk) en wethouder Cultuur Freek Brouwer

– Boerderij Zonnegoed (No Shit Food)

– Voedselmuseum ‘n Wilde Keuze (Robin Vroom en audiovisueel kunstenaar Jurjen Alkema)

– Sunsation bij het Observatorium (Trom Ummels en Martine van Kampen Land Art)

De tour start om 09.30 uur vanaf station Almere Poort.

Met een gezelschap van ongeveer 50 personen vertrekken we per touringcar, en verwachten rond de klok van 17.00 uur terug te zijn. Voor wie zin heeft om onder het genot van een vegan maaltijd na te praten en nader kennis te maken, bieden we een drankje en een maaltijd aan. In verband met de gestegen kosten en late afmeldingen, vragen we een bijdrage van €10 p.p. voor het diner. Na aanmelding ontvang je het volledige programma met de exacte tijden en details.

We zien je graag op 22 maart!

Flevolab organiseert deze tour als onderdeel van de netwerkontwikkeling in Flevoland. Door met deelnemers uit de gehele culturele sector een bezoek te brengen aan culturele initiatieven in Flevoland wordt de culturele infrastructuur verstevigd, krijgen deelnemers inzicht in de lokale creatieve energieën en ontstaan er verbindingen en nieuwe samenwerkingen. StrandLAB Almere is kartrekker van deze activiteit en draagt zorg voor de uitvoering.