1 & 2 oktober: Flevolab bij verhalenweekend Oerknal

In het weekend van 1 en 2 oktober laat Flevolab zich zien tijdens verhalenweekend Oerknal bij StrandLAB op het Almeerderstrand. Bekijk Flevoland met andere ogen in de Flevolab werkplaats Nieuwe makers. Of kom naar de tiny kroeg op het Almeerderstrand en ontmoet de barman van  de SpeakEasy van Cocreatie op locatie.

Werkplaats Nieuwe makers

Wat gebeurt er als je vijf interdisciplinaire teams van artistieke makers Flevoland instuurt? Ontdek het in de Flevolab-tent! Daar tonen de deelnemers van de werkplaats Nieuwe makers hun reflectie op het landschap. Onder leiding van 2turvenhoog zijn experts, locaties en bewoners onderworpen aan een artistiek onderzoek. Dit is vertaald in interactieve performances en verhalen. 

Op zaterdag 1 oktober word je in een speciale videopresentatie meegenomen naar bijzondere locaties in Flevoland. Op zondag 2 oktober komen de makers naar je toe: dan brengen ze de elementen van hun locatieonderzoek bij elkaar in een gezamenlijke interactieve installatie. Laat je verrassen!

Cocreatie op locatie

Wat is jouw verhaal over Flevoland? Deel het met de waard van de Flevolab-SpeakEasy! Op zondag 2 oktober ben je welkom aan de bar, waar we graag alles horen over jouw band met de provincie. 

Met dit project zoeken we typisch Flevolandse verhalen binnen verschillende lokale gemeenschappen. Daarna worden de verhalen vormgegeven door creatieve makers uit verschillende disciplines en weer doorverteld. De SpeakEasy van Cocreatie op locatie is een gezamenlijke productie van  de theatergroepen Suburbia en Vis à Vis.