Nienke Kruit

Nienke Kruit is een proactieve regelaar die enorm veel energie en plezier haalt uit het mogelijk maken van culturele evenementen. Afgelopen jaren heeft zij zich binnen verschillende sectoren in de breedte ontwikkeld in leidinggevende en bedrijfsondersteunende rollen. Zo was zij actief als bureaumanager/zakelijk assistent bij Theater Utrecht en bedrijfsleider bij de Ceuvel in Amsterdam-Noord. Bij theaterfestivals Oerol en Boulevard heeft zij verschillende rollen vervuld en bij Theaterhuis de Berenkuil was Nienke werkzaam als vervangend zakelijk leider.

Tijdens het traineeship hoop ik mij op strategisch en financieel vlak verder te ontwikkelen. Mijn doel is om deze kennis in de toekomst te gebruiken door het creëren van ongebruikelijke ruimte voor verhalen, gesprekken en mensen die bijdragen aan een mooiere wereld. 

De culturele sector is altijd een rode draad geweest in haar werkzaamheden. Daarom is Nienke enorm blij met de kans om bij de werkplaats Zakelijk leider van Flevolab in de verschillende keukens mee te kijken en zichzelf nog verder te ontwikkelen op zakelijk vlak.